Kwaliteit voer

 

 

 

Husse honden- en kattenvoer wordt gemaakt van super premium en premium kwaliteit ingrediënten en wordt geproduceerd in de beste fabrieken met hoogopgeleid professioneel personeel en de nieuwste materialen.

Al meer dan 30 jaar verkoopt Husse in meer dan 50 landen wereldwijd kwalitatief hoogwaardige producten. Onze droogvoeding heeft o.a. de labels '100% natuurlijk' en 'Human Grade' . Hier zijn wij dan ook enorm trots op en hopen dan ook dat wij Nederland kennis kunnen laten maken met onze super premium en volgens Zweeds recept bereide voeding.

Een garantie voor de kwaliteit van de producten en het productieproces is terug te zien in het aantal trouwe en tevreden klanten die Husse heeft over de hele wereld. Daarnaast hebben wij productsheets die inzicht geven in:

  • Samenstelling
  • Analytische bestanddelen
  • Natuurlijke additieven
  • Gemetaboliseerde energie
  • Verteerbaarheid en algemene informatie over het product.

Het Husse productieproces wordt nauwlettend gevolgd, getest en gecontroleerd. Wij produceren kwaliteitsvoer met zorg voor de natuur en de specifieke behoefte van dieren. Ons team van dierenartsen en voedingsdeskundigen testen constant de kwaliteit en samenstelling van onze voeding om de kwaliteit, waar Husse om bekend staat, te garanderen.

Onderzoek in ons onderzoekscentrum is beperkt tot diervriendelijke en niet schadelijke voedingsonderzoeken. Het enige doel van deze onderzoeken is het verbeteren en behouden van de hoogwaardige kwaliteit. Niet schadelijke onderzoeken betekent dat de dieren in ons onderzoekscentrum niet lijden als gevolg van medische of chirurgische procedures. De onderzoeken beperken zich tot de voedselconsumptie, uitwerpselen etc. De dierproeven worden uitsluitend uitgevoerd onder de nieuwste wetgeving. Volgens deze wetten worden de proeven die wij in ons onderzoekscentrum uitvoeren niet gezien als dierproeven.

 

 

Scroll