Graanvrij Hondenvoer

Bent u op zoek naar graanvrij hondenvoer voor uw trouwe huisdier? Zoek niet verder. Husse verkoopt al meer dan 28 jaar kwalitatief hoogwaardige producten, waaronder hondenvoer voor honden met een allergie of intolerantie voor bepaalde voeding. Zo ook graanvrij hondenvoer voor honden die granen niet goed verteren.

Husse graanvrij hondenvoer, altijd met zorg geproduceerd

Husse hondenvoer wordt geproduceerd in Zweden door hoogopgeleid personeel dat met de nieuwste materialen werkt in de beste fabrieken. Het productieproces wordt nauwlettend in de gaten gehouden om er zeker van te zijn dat de kwaliteit die we streven te bieden ook werkelijk wordt geboden. Helemaal voor onze hypoallergene Sensitive voedingslijn is deze controle cruciaal.

Binnen de Sensitive voedingslijn vindt u speciaal hondenvoer voor honden die bijvoorbeeld last hebben van een gevoelige spijsvertering, honden die huid allergieën hebben of honden die bijvoorbeeld een graan intolerantie hebben. Wij zorgen ervoor dat deze honden niet in aanraking komen met de stoffen die deze problemen veroorzaken. Daarentegen vullen wij het hondenvoer zo aan dat uw hond wel de nodige voedingsstoffen binnenkrijgt voor een gezond en vitaal leven.

Smaakvol graanvrij hondenvoer

Graanvrij hondenvoer is een speciale variant binnen ons droogvoer, verkrijgbaar in verschillende smaken. Gezond voer moet tenslotte lekker blijven! Naast verschil in smaken hebben we rekening gehouden met verschil in energiebehoeften van honden.

Bij de productomschrijving staat duidelijk aangegeven of het hondenvoer graanvrij is. Ook kunt u hier op zoeken bij ons hypoallergene voer bij de optie 'speciale behoefte'. Husse wil het niet alleen uw hond, maar ook u gemakkelijk maken!

 

3 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

OPUS OCEAN

Opus Ocean

Geïnspireerd op het dieet van wolven. Hoog in eiwit en vet, laag in koolhydraten...
€ 85,95
Opus Farm

Opus Farm

Een Graanvrije formule. Speciaal ontwikkeld voor de natuurlijke behoefte van hon...
€ 84,95
VALP FARM

Valp Farm

Graanvrij recept voor puppy's met een gevoelige spijsvertering.
€ 84,95

3 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

Scroll