Gratis thuisbezorging van voer voor uw hond of kat

Gratis thuisbezorging van voer voor uw hond of kat

Bij Husse, willen wij onze klanten voorzien van de best mogelijke service en gratis thuisbezorging van uw honden- en kattenvoer. Doordat wij het voor u, als huisdiereneigenaar, éénvoudig maken uw dierenvoeding kosteloos thuis te bezorgen, bespaart u uzelf de moeite van sjouwen van zware zakken en heeft u zo meer tijd voor uw hond of kat.

Het vinden van goede hondenvoeding online is niet altijd even gemakkelijk, dit geldt uiteraard ook voor kattenvoeding. Maar wanneer u besteld via Husse zult u zien dat het enorm éénvoudig kan zijn. Naast topkwaliteit hondenvoeding biedt Husse ook de beste kattenvoeding voor een erg aangename prijs.

Husse biedt u gratis thuisbezorging van honden- en kattenvoeding zolang u bestelwaarde meer is dan €25,00. Is uw bestelwaarde beneden de €25,00, dan kan er €6,75 aan verzendkosten in rekening worden gebracht. Indien er een voedingsconsulent in uw buurt zit, betaalt u geen verzendkosten bij bestellingen onder de €25,00.

Het bestellen van diervoeding online kan niet makkelijker zijn – De zeer hoge kwaliteit zorgt voor een gezondere levensstijl van uw trouwe viervoeter. Husse biedt alles wat u hond of kat nodigt heeft, en inmiddels hebben wij het voor vele huisdiereneigenaren over de hele wereld simpeler kunnen maken.  Uiteraard kunt u voor uw harige vriend ook diverse accessoires bestellen bij Husse, deze bezorgen wij natuurlijk kosteloos bij u aan huis.  Husse garandeert in heel Nederland gratis thuisbezorging van uw bestelling boven de €25,00.

Hondenvoer gratis thuisbezorgd!

Het is niet alleen bij mensen dat er bewustzijn is van de mate waarin we gezond eten, ook onze honden hebben behoefte aan een gezond dieet. Honden, daarentegen, zijn niet erg goed in het aangeven van gezondheidsproblemen, maar zullen uiteraard graag eten wat goed voor ze is. Juist hierom is het erg belangrijk dat de eigenaren goed rekening houden met de gezondheid van hun hond bij het het kiezen van de juiste voeding. Laat u uw hond volledig bepalen wat en wanneer hij eet, dan loopt u het risico dat uw hond met overgewicht zal kampen met de daarbij horende gezondheidsproblemen als gevolg.

Het kiezen van de juiste voeding voor uw hond kan soms erg lastig zijn. Er moet rekening gehouden worden met veel factoren, waaronder de leeftijd, het ras, eventuele allergiën, ziektes en maagproblemen en uiteraard de mate van beweging die uw hond krijgt. Natuurlijk moet uw hond ook genieten van het voer zodat de hond het elke dag met veel smaak eet. Sommige honden geven de voorkeur aan zacht (nat) voer in plaats van droogvoer. Bent u niet zeker welk voer uw hond het lekkerst zal vinden, dan kunt u altijd gratis samples aanvragen om dit te testen. U kunt ook een bericht sturen naar één van onze voedingsconsultants voor een uitgebreid advies.
 

Kattenvoeding gratis thuisbezorgd

We willen uw dagelijks leven eenvoudiger maken door uw kattenvoeding gratis bij u aan huis te leveren. De puzzel van het dagelijkse leven kan er al snel voor zorgen dat er een stukje vergeten wordt. We hebben veel aan ons hoofd en het meenemen van het boodschappenlijstje naar de winkel wil daar nog wel eens bij inschieten.

Gebeurt het u weleens dat u met zware tassen vol met boodschappen thuiskomt en uw kat u met vragende ogen opwacht en u erachter komt dat u het voer alweer vergeten bent? Op zo’n moment is de service die Husse u biedt onbetaalbaar. Hier kunt u kiezen uit een breed assortiment aan kattenvoeding zowel nat als droogvoer. We hebben uiteraard ook diverse traktaties en accessoires voor u kat, die wij graag bij u thuisbezorgen.

Wanneer u hulp nodig heeft bij het selecteren van de juiste kattenvoeding kunnen wij u uiteraard helepn. Alle katten hebben, net als mensen, verschillende voedingsbehoeften. Sommige katten hebben een gevoeligere maag andere hebben bijvoorbeeld nierproblemen waardoor het niet altijd mogelijk is zomaar alle voer te eten. We hebben een breed assortiment en kunnen veelal alle katten wel voorzien van onze hoogste kwaliteit voer.

Het mooiste van alles is toch wel dat wij uw kattenvoer aan huis bezorgen zonder extra kosten. Door onze persoonlijke ondersteuning en service kunnen we het voer aan huis bezorgen wanneer u het wenst. Het is belangrijk dat uw viervoetige vriend de beschikking heeft over het beste voer en de beste service. Met onze thuisbezorging hoeft u niet meer te sjouwen met zware zakken en verpakkingen.

Dus wilt u het favoriete baasje zijn van uw kat – ookal vergeet u weleens het voer te kopen – Neem dan contact met ons op, wij zorgen ervoor dat uw kattenvoer snel bij u thuisbezorgd wordt. U kunt ook samples aanvragen om te kijken van welke smaak uw kat gelukkig wordt.

Scroll