Yucca+

Yucca+

Bevat Yucca Extract.

Voordelen van Yucca voor de gezondheid

De Yucca schidigera plant vermindert de fecale geur door het binden van ammoniak en fecale vluchtige stoffen. Deze natuurlijke plant heeft ook sterke anti-oxidant eigenschappen en ondersteunt het immuunsysteem. De natuurlijke saponinen verbeteren de darmgezondheid, terwijl de polyfenolen de gezondheid van de gewrichten handhaven.

De Yucca schidigera plant bevat een aantal biologisch actieve stoffen zoals saponines en polyfenolen zoals resveratrol.

Veel van de medicinale effecten van yucca worden toegeschreven aan de saponine inhoud. Van deze fytosterolen is aangetoond dat cholesterol wordt verbonden met gal, waardoor de afvoer uit het lichaam gemakkelijker gaat en het werkt bloeddrukverlagend. . Deze actie is ook goed voor de anti-parasitaire werking van yucca. Door binding in de celmembramen van cholesterol aan protazoa zoals Giardia lamblia en saponinen vermindert de schade aan het celmembraan waardoor uiteindelijk de protazoan cel sterft. Yucca saponinen hebben ook aangetoond dat ze anti-bacteriële eigenschappen hebben en kunnen de darmgezondheid ondersteunen door het regelen van overmatige groei van bacteriën.

Er is enige ondersteuning voor het traditionele gebruik van yucca voor het behoud van gezonde gewrichten, zoals de polyfenolen die anti-oxidant en bevatten om zo beschadiging te voorkomen van het weefsel door vrije radicalen (of reactive oxygen species (ROS)). Ze hebben ook remmers als de Nucleaire Factor kappa B (NFkB), een belangrijk immuunsysteem regulerende de chemische stof die ontstekingen bevordert. De polyfenol antioxidant resveratrol is algemeen bekend als een consituent van rode wijn en het is bewezen dat deze een belangrijke bijdrage levert aan de positieve effecten op de cardiovasculaire gezondheid.

Tenslotte yucca extract heeft het vermogen ammoniak, een giftige chemische bijproduct van de normale stofwisseling, te binden aan het metabolisme van micro-organismen, waaronder de miljarden bacteriën en andere microben die de menselijke darm wonen.

2 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

EXCLUSIVE LIGHT

Exclusive Light Sensitive Digestion

Speciaal ontwikkeld voor gewichtsbeheersing bij minder actieve katten en katten ...
€ 22,95
Kroketter Kyckling

Kroketter Chicken

Complete voeding voor volwassen katten met een normale energiebehoefte in goede ...
€ 19,95

2 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

Scroll