Gezond gebit

Gezond gebit

Vermindert de vorming van tandplak.

Hoe kan Husse voedsel de vorming van tandsteen en de tandheelkundige gezondheid verbeteren?

De textuur van de brokken is geoptimaliseerd om mechanische reiniging van de tanden tijdens het kauwen te verhogen. Om optimale sterkte te verkrijgen worden onoplosbare vezels verwerkt in de matrix van de brokken. De functie van deze vezels is te vergelijken met de functie van ijzer in gewapend beton: de vezels maken de brokjes sterker. Hierdoor dringen de tanden dieper in de brokken door vóór de brokken breken. Ook de vochtigheid en vorm van de brokken zijn geoptimaliseerd voor maximale automatische reiniging van de tanden.

Husse producten bevatten ook Ascophyllum nodosum, natuurlijke zee-algen. Het gunstige effect van deze zee-algen voor het gebit is al meer dan een eeuw bekend.

Ascophyllum nodosum is een grote, over het algemeen bruine alg. Het is zeewier van de noordelijke Atlantische Oceaan, ook wel bekend als de Noorse Kelp. Het komt voor aan de noord-westelijke kust van Europa (van Noorwegen tot Portugal). Het is een soort zeewier en heeft verschillende medicinale toepassingen.

Het bekendste gevolg is het verminderen van plak, niet alleen de tandplak maar ook slagaardelijke pest.

Ascophyllum nodosum bevat ook bronnen van hart beschermend magnesium, kalium en beta-caroteen. Het is een uitstekende bron van zeer goed opneembaar plantaardige calcium en bevat een hoog gehalte aan vitaminen, mineralen en aminozuren.

4 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

2

Tandrep Plus

100% natuurlijke en verteerbare kauwstaven. Vermindert o.a. vorming van tandstee...
TUGG PLUS PACK

Tugg Plus

100% verteerbaar en natuurlijk kauwbotten voor een gezond gebit. O.a. met groene...
€ 13,95
Dental

Dental

Graanvrije kauwstaven. Dagelijkse glutenvrije traktatie. Ook in een kleine varia...
€ 8,95
STICKS

Sticks

Met kip omwikkelde runderhuid sticks.
€ 3,95

4 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

Scroll