Super premium voeding en verzorgingsproducten uit Zweden voor honden en katten

Kattenvoer kopen Friesland

Katten zijn soms kieskeurige eters. Als u uw kat eten voorzet dat hij niet lekker vindt is de kans groot dat hij niet of in ieder geval niet genoeg eet. Dit kan niet alleen leiden tot vermagering, maar het kan ook ernstige gezondheidsproblemen met zich meebrengen zoals een dodelijke leververvetting. Dit kunt u eenvoudig voorkomen door uw kat te verwennen met de heerlijke voeding van Husse. Katenvoer kopen Friesland is dan ook een goed idee als u goed voor uw kat wilt zorgen.

Kattenvoer kopen Friesland is een goede beslissing

Als uw kat zijn hele leven goede en gezonde voeding krijgt is de kans groot dat hij gezond oud zal worden. Hoe beter het voer dat uw kat krijgt is afgestemd op zijn specifieke behoefte hoe beter zijn lichaam hierop zal reageren. Met goede voeding voorkomt u dat uw kat te dik wordt of problemen krijgt met zijn nieren of schildklier. Deze goede voeding vindt u bij Husse, wij verkopen uitsluitend ons eigen merk kattenvoer dat is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen.

Wij informeren u graag over ons kwaliteitsvoer voor katten

Wilt u graag meer weten over het kwaliteitsvoer van Husse? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij informeren u graag en hopen dat u net zo enthousiast wordt als wij zijn over onze diervoeders. U kunt altijd een mail sturen naar support@husse.nl als u een vraag heeft. Wilt u liever persoonlijk contact, bel ons dan op telefoonnummer 0512-544336. Wij zullen u in alle gevallen proberen zo goed mogelijk te informeren.

Recentelijk bekeken
Optimal Giant: 15 kg

Optimal Giant: 15 kg

Complete voeding voor de grote en zeer grote rassen
€ 58,95
Kattunge

Kattunge

Complete voeding voor kittens tot 12 maanden. De hoogwaardige 100% natuurlijke i...
€ 12,95
Zalm & Rijst Mini

Zalm & Rijst Mini

Complete en uitgebalanceerde hypoallergene voeding op basis van vrije vangst zal...
€ 12,95
Prima plus: 2 kg

Prima plus: 2 kg

Complete voeding voor honden met een normale of lagere energiebehoefte
€ 10,95
Exclusive Lam & Rijst Digest

Exclusive Lam & Rijst Digest

Speciale hypoallergene voeding op basis van Lam en Rijst voor katten met een gev...
€ 14,96
Scroll