Super premium voeding en verzorgingsproducten uit Zweden voor honden, katten en paarden

Hondenkoekjes kopen

Een hond is één van de populairste huisdieren. Veel mensen hebben een trouwe viervoeter in huis, of het nu een rashond met stamboom is of een ‘vuilnisbakkie’, ze zijn allemaal even lief. Om de liefde voor uw hond te laten zien wilt u hem natuurlijk zo nu en dan verwennen met wat lekkers. En dat kan nu heel goed met onze hondenkoekjes. Deze zijn qua samenstelling zeer verantwoord maar daarnaast vooral erg lekker. Wilt u hondenkoekjes kopen dan kunt u hiervoor prima terecht bij Husse. Wij hebben verschillende snacks voor uw hond, waaronder meerdere soorten hondenkoekjes.

Hondenkoekjes kopen om uw hond te belonen

Wilt u uw hond belonen voor goed gedrag dan doet u dat het beste met een gezonde snack. Onze hondenkoekjes zijn daarvoor bij uitstek geschikt. Neem er een paar mee als u met de hond op stap gaat en als hij zich braaf gedraagt of goed de commando’s opvolgt kunt u hem belonen met een koekje. Hondenkoekjes kopen doet u heel gemakkelijk op onze website, wij adviseren u graag als u niet precies weet wat voor uw hond de beste keuze is. Uw bestelling wordt gratis thuisbezorgd.

Wilt u advies over onze producten voor honden?

Naast hondenkoekjes verkoopt Husse ook prima kwaliteitsvoer voor uw hond. Goede voeding draagt bij aan een goede gezondheid en een lang en gelukkig leven van uw huisdier. Zij n gebit blijft in goede conditie en daarmee ook zijn algehele gestel. Wilt u meer informatie over onze producten, mail ons dan op support@husse.nl. Wilt u ons liever bellen dan kan dat natuurlijk ook. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0512 – 544 336, één van onze adviseurs staat u graag te woord en zal proberen al uw vragen te beantwoorden.

Recentelijk bekeken
Husse hondenmand

Husse hondenmand

Husse hondenmand is verkrijgbaar in drie verschillende maten.
€ 29,50
Prima plus

Prima plus

Compleet voer voor honden met een normale of lage energiebehoefte en voorkomt ob...
€ 10,95
Exclusive Katt Sterilised

Exclusive Katt Sterilised

Speciaal ontwikkeld om te kunnen voorzien in de voedingsbehoefte van gesterilise...
€ 12,95
Läckerbitar chicken & turkey: 400 g

Läckerbitar chicken & turkey: 400 g

Brokken met kip en kalkoen op smaak gebracht met een heerlijke jus.
€ 1,50
Light Optimal: 15 kg

Light Optimal: 15 kg

Compleet voer voor minder actieve honden, honden met overgewicht, honden met dia...
€ 54,95
Scroll